2021 – Oliebollentocht

Zo. 19-12-2021 | Na alle enthousiaste reacties over onze eerste oliebollentocht in 2020 konden wij natuurlijk niet om een vervolg van onze wandeltocht heen. En helaas moesten we ook dit jaar de eindejaarsborrel weer laten schieten vanwege de geldende coronamaatregelen. Dus kwam er een vervolg op onze oliebollentocht. Dit keer met 2 fonkelnieuwe routes van 5 en 7,5 km. Het bleek wederom erg gezellig.

 

Zo’n 40 buurtgenoten jong en oud trokken er deze dag op uit. Zij werden warm welkom geheten bij het startpunt bij Hanneke en John van der Voort. Naast iets lekkers voor onderweg, werden er kerstmutsen uitgedeeld. De route leidde ons dit jaar langs de vijver van Frits van Eerd, via het buitengebied rond de Dopheiweg, door de Heeswijkse bossen en langs natuurtheater de Kersouwe. Onderweg konden de wandelaars puzzelvragen beantwoorden. En natuurlijk mochten de deelnemers aan het einde van de route weer een zak vers gebakken oliebollen ophalen bij onze eigen buurtoliebollenbakkers Riek en Wieneke. Ook de alleenstaande senioren zijn verblijd met een zakje oliebollen. Zo hebben we toch 2021 weer op een mooie wijze af weten te sluiten.

Klik hier voor de foto’s.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.