2022 – Fietstocht

06-06-2022| Op Tweede Pinksterdag zijn we met 8 personen wezen fietsen. Nadat Eerste Pinksterdag erg veel regen was gevallen, waren we opgelucht dat er voor vandaag alleen maar kleine buien voorspeld waren. Uiteindelijk was het prima weer om te fietsen deze dag.

We vertrokken om 13.15 uur bij Mari en Maria van Berloo (zij hadden deze mooie tocht voor ons uitgezet). De route was ongeveer 37 km lang, onze eerste rustpost was in Nistelrode, bij camping Uitgerust. Hier kregen we koffie/thee met een lekkere koek. Toen het weer droog was zijn we verder gefietst, via Heesch naar Vinkel. In Vinkel was onze tweede stop, waar we bij D’n Driehoek nog wat gedronken hebben en gezellig gebuurt hebben. Om 17 uur waren we uiteindelijk weer terug bij Mari en Maria op het Schoor.

Het was een mooie fietstocht, met een bui tijdens de koffie, waar we dus geen last van hebben gehad, en nadien nog een klein buitje, waar we even onder de boom geschuild hebben.

Het was een mooie en gezellige middag. Wij danken Mari en Maria nogmaals voor hun bijdrage aan deze dag.

Klik hier voor de foto’s

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.