2022 – Kersouwe kindervoorstelling

27-07-2022 | Op de eerste woensdag van de schoolvakantie trokken wij er weer op uit om te genieten van het Kersouwe jeugdtheater, met deze keer de voorstelling ‘Stijn en het Tijdfestijn’. De pret begint al wanneer we met alle kinderen naar De Kersouwe fietsen, in een lang lint fietsen we door het bos. De voorstelling was uitverkocht, dus we waren op tijd zodat we een mooi plekje konden bemachtigen.

We hadden een perfect plekje, mooi weer, drinken, snoepjes en een heerlijk zonnetje.  Helemaal klaar voor een leuke buitenvoorstelling. We zagen Stijn en zijn opa met een hele coole tijdreismachine, er waren bouwvrouwtjes, eigenwijze zussen, luidruchtige rovers, astronauten, nonnen en paters. Het was grappig en soms ook een beetje spannend. Gelukkig liep alles goed af en konden we met een gerust hart frietjes gaan eten bij het Kersouwe hoofdgebouw.

Na het eten wordt er nog even gezellig gespeeld. Leuk om te zien hoe onze buurtkinderen elkaar beter leren kennen op zo’n middag en het samen gezellig hebben. Ook de ouders hebben een leuke middag en kletsen weer eens bij. Daarna brengen we iedereen weer veilig op de fiets naar huis. Het was een heerlijke vakantiemiddag.

Wil je nog even nagenieten? Klik dan hier voor de foto’s.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.