2022 – Kersouwe voorstelling

3-9-2022 | In onze activiteitenkalender mag natuurlijk een voorstelling bij de Kersouwe niet ontbreken. Met een klein maar fijn gezelschap zijn we deze avond naar de Kersouwe-productie Tristan en Isolde geweest. Het was een prachtige zomeravond, dus een perfecte setting voor een avond in het natuurtheater.

We werden getrakteerd op een mooi liefdesverhaal. We schrokken ons af en toe een (cowboy)hoedje, want er werd flink wat geschoten. Menig dode werd dan ook door een man te paard opgehaald en verliet al wandelend (!) het toneel. Maar er werd ook gezongen en gefeest. Sommige Mexicaanse rovers bleken niet zo slim. En de vrouwen bleken in dit stuk hun mannetje wel te kunnen staan. Liefde overwint uiteindelijk alles. Tristan en Isolde maakten samen letterlijk een sprong in het diepe en eindigden al zoenend in de Kersouwe-vijver. Diep respect voor de hoofdrolspelers, want zo warm en schoon was dat water niet.

Na afloop van dit mooie afwisselende stuk hebben we de avond afgesloten met een drankje aan de bar.

Voor een korte foto-impressie klik hier.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.