2023 – Nieuwjaarsborrel

21 januari 2023 | Voor de verandering hadden we deze keer geen kerstborrel of eindejaarswandeling, maar een nieuwjaarsborrel. Eindelijk konden we sinds lange tijd weer ouderwets samenkomen, dit keer in de hal bij Hanneke en John. Het gaf ons als bestuur ook mooi de gelegenheid om op een andere manier onze jaarvergadering in te vullen.

Na de koffie nam het bestuur kort een aantal zaken uit het jaarverslag door, zoals de activiteiten van afgelopen jaar en het financiële jaarverslag. Ook werden de aftredende bestuursleden Wieneke en Carla in de bloemen gezet en bedankt voor hun jarenlange inzet.

Daarna was er als vanouds volop ruimte om te kletsen en een drankje te doen. Riek bakte er op los en zorgde voor heerlijke oliebollen. Op het grote scherm waren een oude film en foto’s te zien van onze buurt en buurtactiviteiten vroeger. Leuk om te zien hoe sommige (oud-)buurtgenoten eruit zagen in hun jongere jaren en hoe de uitstapjes er destijds aan toegingen. Met zijn allen in een veewagen naar Bedaf, dat zou tegenwoordig niet meer kunnen.

Bedankt voor de mooie opkomst en tot volgende keer.

Klik hier voor de foto’s

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.