2023 – Paaseieren zoeken

5 april 2023 | Omdat we weer steeds meer jonge buurtbewonertjes hebben, hadden we dit jaar weer een paasactiviteit voor de allerkleinsten. We hadden de perfecte dag uitgekozen, want de zon scheen volop. We hadden zelfs een echte coole paashaas uitgenodigd.

Bij Angela en John in de Pater van den Elsenstraat had de èchte Paashaas, samen met de assistenten van de Paashaas, paaseitjes verstopt in het ‘bos’,  De kleintjes hadden in een mum van tijd alle eieren verzameld in hun mandje. Wat was het heerlijk om die kleintjes samen rond te zien rennen, te zien spelen, kleuren en paaseieren te zien zoeken! We hopen jullie vaker terug te zien bij onze (kinder)activiteiten.

Het was een geslaagde middag! We hebben de Paashaas vast geappt of ie volgend jaar weer wil langskomen…. 😉

Klik hier voor de foto’s

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.