2021 – Autospeurtocht

Zo. 25 april 2021 – Eindelijk hadden we weer een activiteit voor de hele buurt.
We hebben een verrassend leuke autospeurtocht gereden. De belangstelling was groot, iedereen had echt zin om er weer eens op uit te kunnen gaan. 43 personen, groot en klein, probeerden via een route-beschrijving de speuropdrachten te beantwoorden.

We reden de paden op en de lanen in en kwamen in totaal bij diverse kastelen en een ruïne terecht. Velen van ons waren op de meeste van deze plekken nog nooit geweest. Aan de reacties te horen was het dan ook een verrassende tocht. Ook het weer werkte mee, het was wel fris maar zonnig.

> klik hier voor de foto’s

Uit de families die de antwoorden hebben ingeleverd zijn 2 winnaars gekomen:
Fam. Wernaart en Fam. De Visser. Zij krijgen een cadeaubon van Halte 5.
Wil je de antwoorden op de vragen bekijken? Klik dan hier.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.