2022 – Burendag

Zo. 25-9-2022 | We hadden geen betere dag uit kunnen kiezen. Wat een prachtig weer troffen we dit jaar met burendag. En wat hadden we een mooie opkomst. Daar worden wij als organisatie heel erg blij van!

De locatie bij Mari werd door ons versierd met vlaggen en ballonnen. De koffie was gezet, een luchtkussen, spelletjes en kleurboeken voor de kinderen lagen klaar en de insectenhotels stonden mooi uitgestald…wij waren er helemaal klaar voor. Het wachten werd beloond, want maar liefst 53 buren kwamen naar onze burendag. De kinderen vonden elkaar op het springkussen en vermaakten zich prima. Er werd volop bijgekletst met bekende buren, en nieuwe buren werden warm onthaald. Met behulp van het burendagspel werden leuke vragen aan elkaar gesteld. Zo kom je nog eens wat verrassends te weten van elkaar.

Wieneke sprak een woordje als voorzitter van het bestuur en zorgde dat iedereen weer weet welke gezichten er achter het bestuur schuilgaan. Nieuwe bewoners werden voorgesteld en onze ziekenploeg werd weer even welverdiend in het zonnetje gezet.

De frietkar bleek even later ook een gezellige hotspot te zijn, waar niet alleen de honger gestild werd, maar sommigen gewoon nog wat langer bleven kletsen. Dankzij de burendagbijdrage die wij van het Oranjefonds mochten ontvangen konden wij alle aanwezige huishoudens een mooi insectenhotel mee naar huis geven.

Wij danken Mari en Irma wederom voor hun gastvrijheid. Wij vonden het een zeer geslaagde dag en hopen dat jullie daar allemaal net zo over denken. Graag tot de volgende keer!

Voor de foto’s klik hier.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.